Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
1,000 kg
FS rapeaa chilikalaaPaneroitu kalapala chili maustettuna
- 0,500 kg pakaste parsakaalia
-
0,020 kg
Valio laktoositon kevyt maitojauhetta instantMonikäyttöinen Valio laktoositon kevyt maitojauhe on laktoositonta kevytmaitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei…
-
0,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,060 kg sitruunamehua
- 0,050 kg vuonankaalia
- 0,680 kg Valio GN -pizzapohjaa
Jaa resepti
Ohje
- Paahda chilikalat uunissa rapeiksi.
- Ripottele maitojauhe jäisten parsakaalien päälle ja paahda 250 °C uunissa n. 5 min. Jäähdytä ja sekoita kutterissa tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi massaksi.
- Täytä sulatetut perunarieskat parsakaalitäytteellä, paahdetuilla kalapaloilla ja vuonankaalilla. Rullaa pötköksi ja leikkaa annospaloiksi.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
825 kcal
Proteiini
40,9 g
Hiilihydraatti
76,4 g
Rasva
37,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
3,4 g
Suola
3,4 g
Kalsium
86,6 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
22,8 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa