Siirry sisältöön
Chilikalawrap
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Chilikalawrap

Rapeaa kalaa ja täyteläistä parsakaalitahnaa wrapin välissä. Täyttävä kokonaisuus vitriinimyyntiin.

Chilikalawrap

Ainekset


Ohje

  1. Paahda chilikalat uunissa rapeiksi.
  2. Ripottele maitojauhe jäisten parsakaalien päälle ja paahda 250 °C uunissa n. 5 min. Jäähdytä ja sekoita kutterissa tuorejuuston ja sitruunamehun kanssa tasaiseksi massaksi.
  3. Täytä sulatetut perunarieskat parsakaalitäytteellä, paahdetuilla kalapaloilla ja vuonankaalilla. Rullaa pötköksi ja leikkaa annospaloiksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 825 kcal
Proteiini 40,9 g
Hiilihydraatti 76,4 g
Rasva 37,1 g
Tyydyttynyt rasva 12,4 g
Ravintokuitu 3,4 g
Suola 3,4 g
Kalsium 86,6 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 12,2 g
Hiilihydraatti 22,8 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search