Dippitortut
Helppo dippailtava jälkiruoka valmistuu torttutaikinasta. Valmista dipiksi minttusuklaakastiketta ja chili-omenahilloa. Tämä jälkkäri toimii loistavasti jälkiruokabuffetissa useamman vaihtoehtoisen dipin kanssa.
Ainekset
Tortut
- 0,500 kg voitaikinalevyjä, pakaste
- 0,030 kg kananmunaa
Minttu-suklaakastike
-
0,200 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,400 kg minttusuklaata
Chili-omenahillo
- 0,010 kg punaista chiliä
-
0,200 kg
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 0,500 kg
Jaa resepti
Ohje
Tortut
- Sulata torttutaikinalevyt ja leikkaa n. 1 cm levyisiksi tangoiksi. Kieritä tankoihin kierteitä tai muotoile haluamaasi muotoon. Voitele taikinapalat kananmunalla ja paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa 10-12 min.
Minttu-suklaakastike
- Kiehauta kerma ja sulata joukkoon minttusuklaa, jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
Chili-omenahillo
- Hienonna chili ja kiehauta omenahillon kanssa kattilassa. Lisää seos marmeladin joukkoon ja sekoita tasaiseksi dipattavaksi hilloksi.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
604 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
63 g
Rasva
35,5 g
Tyydyttynyt rasva
19,9 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,6 g
Kalsium
183,4 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
377 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
39,4 g
Rasva
22,2 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa