Siirry sisältöön
Eclair leivokset
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Eclair leivokset

Eclair leivoksilla luot upean värisuoran vitriiniin. Helppokäyttöisyys ja herkullisuus ovat Valio täytteiden ominaisuuksia, joilla onnistut takuulla. Kirkaskuumahyytelöllä luot kauniin kiiltävän pinnan ja lisäät tuotteen myyntiaikaa.

Eclair leivokset

Ainekset

Eclairmassa

  • 0,320 kg
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 0,320 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,320 kg vettä
  • 0,008 kg suolaa
  • 0,320 kg vehnäjauhoja
  • 0,560 kg kananmunia
  • 0,012 kg vaniljasokeria

Täyte

  • 0,500 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 1,000 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä

Koristeluun

  • 1,200 kg
    Valio ananas-passiontäytettä
    Ananaspalat yhdessä raikkaan passionhedelmän kanssa ovat voittamaton ja raikas makuyhdistelmä. Paiston ja pakastuksen kestävä kaunis…
    Valio ananas-passiontäyte 10 kg
  • 0,300 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä

Ohje

Eclairmassa

  1. Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
  2. Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
  3. Jäähdytä massa. Laita massa sekoituspataan.
  4. Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
  5. Pursota massa tähtityllalla leivinpaperille noin 13 cm pitkiksi leivos aihioiksi.
  6. Paista 180°C:ssa uunissa noin 30 min.
  7. Jäähdytä eclairpohjat.

Täyte

  1. Vaahdota pehmeä voi kuohkeaksi.
  2. Lisää huoneenlämpöinen vanilja-tuorejuustotäyte ja vatkaa tasaiseksi.

Täyttäminen

  1. Täytä eclairit pienellä tyllällä pohjasta.

Kuorrutus

  1. Pursota ohut kerros ananas-passiontäytettä pinnalle.
  2. Kuorruta pinta lämmitetyllä kirkaskuumahyytelöllä..

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 199 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 15,2 g
Rasva 14,3 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,4 g
Kalsium 14,9 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 15,6 g
Rasva 14,8 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search