Siirry sisältöön
Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa

Rosollin maut toimivat myös tahnana. Kokeile joulusesongin kylmässä tai lämpimässä noutopöydässä ja pikkujoulutilauksissa.

Emmental broilerimurekepihviä ja rosollitahnaa

Ainekset


Ohje

  1. Kuumenna punajuurilohkot, juurekset, omenat ja sipuli kermassa.
  2. Lisää suolakurkut, smetana ja rouhittu pehmosämpylä ja soseuta tahnaksi. Mausta suolalla.
  3. Tarjoile uunissa paahdettujen Emmental broilerimurekepihvien kanssa.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 345 kcal
Proteiini 21,9 g
Hiilihydraatti 16,8 g
Rasva 21,8 g
Tyydyttynyt rasva 10 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 2,2 g
Kalsium 32,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatti 8,5 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 5 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search