Siirry sisältöön
Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä

Klassikko hedelmäkakku tässä pikkuleipien muodossa. Helppo tarjoilla tai pakata pieniä mukaan viemisiä.

Englantilainen hedelmäkakku-pikkuleipä

Ainekset

Massa

  • 0,600 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,450 kg sokeria
  • 0,150 kg kananmunia
  • 0,600 kg vehnäjauhoja
  • 0,010 kg leivinjauhetta
  • 0,200 kg rusinoita
  • 0,200 kg sukaattia
  • 0,200 kg punaisia kirsikoita sokeriliemessä
  • 0,040 kg tummaa rommia

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokerit
  2. Lisää kananmunat vähitellen, samalla vatkaten.
  3. Lisää siivilöidyt jauhot ja sekoita tasaiseksi.
  4. Lisää kuivatut hedelmät ja rommi. Sekoita.
  5. Muotoile taikinasta tankoja ja anna kovettua kylmässä.
  6. Leikkaa tangot 1cm:n paksuisiksi pikkuleiviksi.
  7. Paista 180°C:ssa.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 82 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Kalsium 13,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 412 kcal
Proteiini 4,3 g
Hiilihydraatti 48,6 g
Rasva 21 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search