Siirry sisältöön
Gazpachoa ja lohta

Gazpachoa ja lohta

Gazpachoa ja lohta

Ainekset

  • 0,100 kg grahampaahtoleipäviipaletta
  • 0,300 kg salottisipulia
  • 0,012 kg valkosipulin kynttä
  • 0,300 kg tomaattia
  • 0,300 kg punaista paprikaa
  • 0,300 kg kurkkua
  • 0,050 kg oliiviöljyä
  • 0,010 kg punaviinietikkaa
  • 0,005 kg sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 0,200 kg kylmää vettä

Lisäksi

  • 0,100 kg grahampaahtoleipäviipaletta
  • 0,300 kg salottisipulia
  • 0,012 kg valkosipulin kynttä
  • 0,300 kg tomaattia
  • 0,300 kg punaista paprikaa
  • 0,300 kg kurkkua
  • 0,050 kg oliiviöljyä
  • 0,010 kg punaviinietikkaa
  • 0,005 kg sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 0,200 kg kylmää vettä

Lisäksi

  • 0,200 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
  • 1,000 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
  • punaista chiliä viipaleina
  • tuoretta korianteria

Ohje

  1. Paahda leivät.
  2. Lisää kaikki aineet monitoimikoneeseen ja soseuta.
  3. Tarkista maku ja laita keitto tarjolle annoskulhoihin.
  4. Viimeistele jogurtilla, lohella, chilillä ja korianterilla.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 301 kcal
Proteiini 20,7 g
Hiilihydraatti 10,4 g
Rasva 19,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 3,1 g
Kalsium 47,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search