Siirry sisältöön
Geneveläinen juustosalaatti

Geneveläinen juustosalaatti

Geneveläinen juustosalaatti

Ainekset

Kastike


Ohje

  1. Sulata ja valuta omenakuutiot. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Sekoita ainekset keskenään.
  2. Vaahdota kastikkeen kerma ja vatkaa kermaviili joukkoon. Mausta kastike ja sekoita salaattiainesten kanssa.
  3. Tarjoa Valio pehmosämpylöiden kera pikkuruoaksi tai aterian alkupalaksi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 232 kcal
Proteiini 10 g
Hiilihydraatti 10,5 g
Rasva 16,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,8 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,6 g
Kalsium 305,1 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 161 kcal
Proteiini 6,9 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search