Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg graavilohta viipaloituna
- 0,200 kg
- 0,200 kg karkeaa dijonsinappia
- 0 kg tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Asettele valmiiksi viipaloitu lohi tarjoiluastiaan.
- Vatkaa crème fraîche kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi joukkoon ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Voit laittaa crème fraìchen pursotinpussiin ja pursottaa lohen päälle tai tehdä lusikalla kuulia koristeeksi.
-
Vuoden kokki 2010 Mika Palonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
84 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
2,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
15,3 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- tilliä