Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Härkätataki
- 1,000 kg härän sisäfileetä
- 0,012 kg suolaa
- 0,200 kg soijakastiketta
- 0,100 kg rypsiöljyä
- 0,001 kg jauhettua anista
Rosmariinicreme
- 0,100 kg tuoretta rosmariinia
- 0,300 kg rypsiöljyä
- 0,500 kg
- 0,012 kg suolaa
- 0,010 kg sitruunamehua
Lisäksi
-
0 kg
Valio puolukkahilloaMaistuisiko pinaattiletut puolukkahillolla vai puolukkakääretorttu? Kaunis punainen puolukkahillo sisältää kokonaisia puolukoita ja soveltuu niin suolaisten…
- 0 kg Valio GN -pizzapohjaa
Jaa resepti
Ohje
Härkätataki
- Renssaa liha. Sekoita soijakastike, rypsiöljy ja anis emulsioksi. Ruskista liha todella kuumalla pannulla, samalla soijaemulsiolla valellen. Mausta suolalla. Jäähdytä ja viipaloi ohueksi. Marinoi lopulla soijaemulsiolla.
Rosmariinicreme
- Ryöppää rosmariini kiehuvassa vedessä, n. 15 sek. Valuta ja jäähdytä heti kylmällä vedellä.
- Revi rosmariininlehdet oksista irti ja soseuta öljyn kanssa tehosekoittimessa, kunnes seos on lämmennyt hiukan - n. 2 min. Valuta keittiöharson läpi.
- Vaahdota crème fraîche ja lisää rosmariiniöljy hiljalleen vaahdon sekaan, koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
Lisäksi
- Tarjoile härkätataki, rosmariinicreme ja puolukkahillo cocktail-paloina revityn pizzapohjan päällä.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
262 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
24,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
2,2 g
Kalsium
28,7 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
332 kcal
Proteiini
11,9 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
2,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- Valio puolukkahilloa
- Valio GN -pizzapohjaa