Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Kakkupohja
- 1,500 kg kananmunia
- 1,100 kg sokeria
- 1,100 kg vehnäjauhoja
Kasteluvesi
- 1,080 kg vettä
- 0,120 kg sokeria
Täyte
-
2,400 kg
Valio ananas-greippitäytettäValio ananas-greippitäyte on ihanan pirteä täyte paistettaviin leivonnaisiin. Kaunis keltainen täyte sisältää mukavasti ananasta paloina…
Täytteeksi ja pinnalle
-
4,700 kg
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pinnalle
- 1,600 kg tuoreita hedelmiä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
- Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja ananas-greippitäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Koristele kakun pinta hedelmillä.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
4080 kcal
Proteiini
50 g
Hiilihydraatti
423,8 g
Rasva
240,9 g
Tyydyttynyt rasva
133,6 g
Ravintokuitu
13,3 g
Suola
1,2 g
Kalsium
597 mg
D-vitamiini
3,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
24,9 g
Rasva
14,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa