Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
- 2,000 kg vettä
-
0,150 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,400 kg kananmunia
- 0,060 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,300 kg hiivaa
-
0,800 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4,000 kg vehnäjauhoja
-
1,400 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,400 kg
Valio ananas-greippitäytettäValio ananas-greippitäyte on ihanan pirteä täyte paistettaviin leivonnaisiin. Kaunis keltainen täyte sisältää mukavasti ananasta paloina…
Viimeistely
- 0,500 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,300 kg pomadaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan aineet. Lopuksi voi. Sekoita, älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2 x 4 .
- Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
- Kauli taikina 10mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa n. 2 cm:n suikaleiksi.
- Taita aihio solmuun ja laita paperikapseliin.
- Nostata alle 33°C:ssa. Annostele ananas-greippitäyte pinnalle.
- Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
- Pensselöi jäähtyneet wienerit lämmitetyllä hyytelöllä.
- Koristele pomadalla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
936 kcal
Proteiini
15,8 g
Hiilihydraatti
109,3 g
Rasva
47,5 g
Tyydyttynyt rasva
26,6 g
Ravintokuitu
4,5 g
Suola
1,8 g
Kalsium
89,6 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
321 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
37,4 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa