Hernejauhispihvit ja lämmin varhaisperunasalaatti
Varhaisperunat ovat odotettu kesän merkki, ja niistä tehty salaatti vetoaa aina asiakkaisiin. Yhdistä se kasviproteiinipihveihin, niin syntyy ruokaisa ateria.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,050 kg GoGreen hernejauhispihvejä
Perunasalaatti
- 2,000 kg varhaisperunaa, keitettynä
- 0,200 kg sitruunalla maustettua oliiviöljyä
- 0,060 kg tuoreita yrttejä, hienonnettuna (minttu, tilli yms.)
- 0,020 kg valkosipulia, murskana
- 0,005 kg sitruunankuorta
- 0,012 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paista hernejauhispihvit kypsiksi.
- Sekoita keskenään öljy, yrtit, valkosipulimurska, sitruunan kuori ja mausteet.
- Kuumenna ja paahda lohkottuihin perunoihin öljyssä rapea pinta. Kumoa perunat vuokaan ja sekoita joukkoon yrtti-sitruunaseos. Tarjoa lämpimänä.
- VINKKI: Hernejauhispihvit sopivat mainiosti myös vegeburgerin väliin.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
336 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
32,6 g
Rasva
20,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,2 g
Kalsium
19,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
1,1 g
Hiilihydraatti
9,7 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- mustapippuria myllystä