Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg silakkafileitä, pakaste
- 0,500 kg vettä
- 0,100 kg väkiviinaetikkaa
- 0,020 kg suolaa
Marinadi
- 0,500 kg vettä
- 0,250 kg väkiviinaetikkaa
- 0,300 kg punasipulihilloketta
- 0,200 kg keltasipulia viipaleina
- 0,030 kg tilliä
- 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
- 0,005 kg kokonaisia mustapippureita
- 0,002 kg kokonaisia valkopippureita
- 0,050 kg sokeria
- 0,020 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vesi, etikka ja suola sekaisin ja kaada silakoiden päälle. Anna liota vähintään 6 tuntia tai yön yli.
Marinadi
- Valuta silakkafileet ja poista fileistä nahka. Sekoita vesi, etikka, sipuli, punasipulihilloke, tilli ja mausteet sekaisin. Kaada marinadi nahattomien silakoiden joukkoon. Anna maustua noin 6 tuntia.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
134 kcal
Proteiini
11,2 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
3 g
Kalsium
78,2 mg
D-vitamiini
11,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
14,2 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
3,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa