Siirry sisältöön
Himosilakat 2018
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Himosilakat 2018

Legendaariset himosilakat hurmaavat juhlapöydässä. Silakat tuunataan tässä reseptissä makealla punasipulihillokkeella.

Himosilakat 2018

Ainekset

  • 1,000 kg silakkafileitä, pakaste
  • 0,500 kg vettä
  • 0,100 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,020 kg suolaa

Marinadi

  • 0,500 kg vettä
  • 0,250 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,300 kg punasipulihilloketta
  • 0,200 kg keltasipulia viipaleina
  • 0,030 kg tilliä
  • 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
  • 0,005 kg kokonaisia mustapippureita
  • 0,002 kg kokonaisia valkopippureita
  • 0,050 kg sokeria
  • 0,020 kg suolaa

Ohje

  1. Sekoita vesi, etikka ja suola sekaisin ja kaada silakoiden päälle. Anna liota vähintään 6 tuntia tai yön yli.

Marinadi

  1. Valuta silakkafileet ja poista fileistä nahka. Sekoita vesi, etikka, sipuli, punasipulihilloke, tilli ja mausteet sekaisin. Kaada marinadi nahattomien silakoiden joukkoon. Anna maustua noin 6 tuntia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 134 kcal
Proteiini 11,2 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 1,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 3 g
Kalsium 78,2 mg
D-vitamiini 11,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 14,2 g
Hiilihydraatti 8,1 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 3,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search