Siirry sisältöön
Jauheliha-lasagnette kylmävalmistus hybridi
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Jauheliha-lasagnette kylmävalmistus hybridi

Perinteinen kylmävalmistettu lasagnette hybridiversiona , jossa puolet jauhelihasta on korvattu kasvisperäisellä Gold&Green rouheella.

Jauheliha-lasagnette kylmävalmistus hybridi

Ainekset

  • 0,450 kg kypsää naudan jauhelihaa
  • 1,000 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 1,700 kg kylmää vettä
  • 0,130 kg kylmätärkkelystä
  • 0,022 kg suolaa
  • 0,016 kg hienoa sokeria
  • 0,030 kg vähäsuolaista lihaliemijauhetta
  • 0,001 kg kuivattua oreganoa
  • 0,001 kg kuivattua basilikaa
  • 0,003 kg valkosipulijauhetta
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,200 kg Gold & Green PRO rouhetta
  • 0,800 kg tomaattimurskaa
  • 0,150 kg tomaattipyreetä
  • 0,400 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 0,100 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,350 kg pomodo rosso -pakastekasvissekoitusta
  • 0,800 kg täysjyvä lasagne piccolo pastaa
  • 0,100 kg

Ohje

  1. Murenna kypsä jauheliha padassa suunnanvaihto toiminnolla. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (ei enempää kuin noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteen joukkoon. Lisää Gold & Green PRO rouhe sekä loput nesteet, sekoita ja anna rouheen turvota hetken. Lisää pataan kasvikset, tomaattimurska,tomaattipyree sekä Valio Koskenlaskija® sulajuusto, sekoita. Lisää lopuksi massaan pasta, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa vuokiin ja ripottele Valio juustoraasteseosta pinnalle. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 50 %) 125 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 84 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 374 kcal
Proteiini 17,9 g
Hiilihydraatti 33,7 g
Rasva 17,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 4,6 g
Suola 2,4 g
Kalsium 134,4 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 12,9 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search