Siirry sisältöön
Jauheliha-makaronivuoka ,hybridi kylmävalmistus
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Jauheliha-makaronivuoka ,hybridi kylmävalmistus

Kouluruokailun klassikkoruoka jauheliha-makaronivuoka kylmävalmistettuna hybridi versiona siten, että puolet jauhelihasta on korvattu kasvisperäisellä Gold & Green PRO rouheella.

Jauheliha-makaronivuoka ,hybridi kylmävalmistus

Ainekset

  • 0,500 kg kypsää naudan jauhelihaa
  • 1,900 kg kylmää vettä
  • 0,850 kg
    Valio Ruoka 15 % laktoositon
    Valio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
    Valio Ruoka 15 % 1 l laktoositon
  • 0,120 kg kylmätärkkelystä
  • 0,026 kg vähäsuolaista lihaliemijauhetta
  • 0,017 kg suolaa
  • 0,002 kg rouhittua mustapippuria
  • 0,006 kg paprikajauhetta
  • 0,180 kg Gold & Green PRO rouhetta
  • 0,250 kg pakastesipulikuutioita
  • 0,250 kg
    Valio vapaan kanan munamassaa
    Vapaan kanan munista valmistettu kokomunamassa ruoanvalmistukseen ja leivontaan.
    Valio vapaan kanan munamassa 5 kg x 1 / 5 kg
  • 0,250 kg
    Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositon
    Valio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
    Valio Koskenlaskija® 2,5 kg maustamaton sanko laktoositon
  • 1,000 kg sarvimakaronia

Ohje

  1. Murenna kypsä jauheliha padassa suunnanvaihdolla. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan (enintään noin 1/3 padan tilavuudesta). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kaikki kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata (noin 80 kierrosta yhteen suuntaan) ja ripottele tärkkelys-mausteseos rauhallisesti nesteiden joukkoon. Pienennä padan kierroksia. Lisää Gold & Green PRO rouhe, sekoita ja anna rouheen turvota hetki. Lisää sipulikuutiot, Valio kokomunamassa ja Valio Koskenlaskija® sulajuusto (sekä mahdollisesti loput nesteet). Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi massaan sarvimakaronit, sekoita massa tasaiseksi hitailla kierroksilla ja anna tasaantua hetki ennen jakoa.
  2. Annostele massa 65 mm GN-vuokiin. Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 40 %) 130 asteessa noin 50 minuuttia (tai sisälämpötila min 84 astetta), ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 420 kcal
Proteiini 20,1 g
Hiilihydraatti 42,6 g
Rasva 18 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 2,3 g
Kalsium 84,2 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 157 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 15,9 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search