Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
taikina
- 1,600 kg Lempeä kaurakonsentraatti ,Helsingin Mylly
- 2,800 kg vettä
- 2,700 kg vehnäjauhoja
- 0,240 kg gluteeni
- 0,050 kg hiivaa
-
1,000 kg
Valio A+™ maustamatonta jogurttiaSuosittu Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Valio A+™ luonnonjogurtti…
- 0,090 kg suolaa
- 0,900 kg vettä
- 0,300 kg kuivattuja karpaloita
- 0,300 kg kurpitsansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita konsentraatti ja vesi. Anna turvota 15 min.
- Lisää jauhot, gluteeni, hiiva ja jogurtti. Vaivaa 5 min hitaalla ja 4 min nopealla teholla.
- Lisää suola ja pyöritä 6 min nopealla nopeudella. Tämän aikana lisää loppu vesi ohuena nauhana vähän kerrallaan taikinan joukkoon.
- Lisää vaivauksen loppupuolella karpalot ja siemenet taikinaan.
- Paloittele taikina kahteen öljyllä voideltuun muoviseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
- Anna levätä huoneen lämmössä noin 2 tuntia.
- Kaada hyvin levännyt taikina jauhotetulle pöydälle.
- Paloittele taikina neliöiksi ja asettele pelleille.
- Nostata 20-30 min huoneen lämmössä.
- Paista arina uunissa 230°:ssa n. 30 min. Alussa runsas höyrytys.
- Loppu paistossa 10 min, höyrypelti auki.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
915 kcal
Proteiini
32,1 g
Hiilihydraatti
157,7 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
10,7 g
Suola
4,5 g
Kalsium
152,7 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
31,6 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa