Siirry sisältöön
Jogurttihyytelö

Jogurttihyytelö

Jogurttihyytelö

Ainekset

Pinnalle

  • 0,600 kg
    vadelmasosetta
  • 0,042 kg sokeria

Ohje

  1. Valuta raejuusto. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 min. Kuumenna pieni tilkka appelsiinitäysmehutiivistettä kiehuvaksi ja lisää ylimääräisestä vedestä puristetut liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Tarjoa jogurttihyytelön kanssa vadelma- tai mangososetta. Mausta sose sokerilla.
  2. Vaahdota kerma. Yhdistä kaikki aineet, vaahdotettu kerma viimeisenä varovasti käännellen. Kaada massa GN 1/2-65 astiaan tai laakealle tarjoiluvadille ja hyydytä kylmässä mielellään yön yli. Voit tehdä myös valmiita annoksia.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 320 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatti 28,1 g
Rasva 17,3 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,4 g
Kalsium 117,9 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 260 kcal
Proteiini 8,9 g
Hiilihydraatti 22,9 g
Rasva 14 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search