Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
- 0,280 kg
Täyte
- 0,300 kg
- 0,300 kg Valio vadelmatäyte runsasta
- 0,200 kg hyydykejauhetta, esim Dawn hyydykejauhe neutraali
- 1,000 kg
- 0,300 kg Valio vadelmatäyte runsasta
Pinnalle
- 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
- 0,075 kg vadelmasosetta
Jaa resepti
Ohje
Täyte
- Sekoita jogurtin joukkoon vadelmatäyte. Lämmitä seos huoneenlämpöiseksi. Sekoita hyydykejauhe joukkoon . Sekoita lopuksi vaahdotettu kerma nostellen.
- Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n pohjia. Levitä vadelmatäytettä kakkupohjan päälle. Aseta pohjat kakkurenkaiden ø20 cm pohjalle. Täytä kakkurenkaat täytteellä ja laita keskelle kakkupohja, sekä vadelmatäytettä, lisää kerros moussea ja tasoita pinta. Pursota loppu mousse sileäreunaisella tyllalla paperin päälle pellille. Pakasta.
- Valmista pintahyytelö. Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja sekoita joukkoon vadelmasose. Tee hyytelöstä peilit kakkujen pinnalle.
- Ruiskuta punaista kaakaovoi spraytä mousse nappuloiden pinnalle.
- Nosta koriste kiekko hyytelöidyn kakun pinnalle.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2804 kcal
Proteiini
113,6 g
Hiilihydraatti
106,3 g
Rasva
214,9 g
Tyydyttynyt rasva
121,6 g
Ravintokuitu
6,4 g
Suola
1,3 g
Kalsium
503,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa