Siirry sisältöön
Jogurttivadelmakakku
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Jogurttivadelmakakku

Vadelma ja jogurtti ovat makupari, joka toimii. Hyydykejauheen käyttö helpottaa valmistusta.

Jogurttivadelmakakku

Ainekset

Täyte

Pinnalle

  • 0,400 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
  • 0,075 kg vadelmasosetta

Ohje

Täyte

  1. Sekoita jogurtin joukkoon vadelmatäyte. Lämmitä seos huoneenlämpöiseksi. Sekoita hyydykejauhe joukkoon . Sekoita lopuksi vaahdotettu kerma nostellen.
  2. Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n pohjia. Levitä vadelmatäytettä kakkupohjan päälle. Aseta pohjat kakkurenkaiden ø20 cm pohjalle. Täytä kakkurenkaat täytteellä ja laita keskelle kakkupohja, sekä vadelmatäytettä, lisää kerros moussea ja tasoita pinta. Pursota loppu mousse sileäreunaisella tyllalla paperin päälle pellille. Pakasta.
  3. Valmista pintahyytelö. Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja sekoita joukkoon vadelmasose. Tee hyytelöstä peilit kakkujen pinnalle.
  4. Ruiskuta punaista kaakaovoi spraytä mousse nappuloiden pinnalle.
  5. Nosta koriste kiekko hyytelöidyn kakun pinnalle.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2804 kcal
Proteiini 113,6 g
Hiilihydraatti 106,3 g
Rasva 214,9 g
Tyydyttynyt rasva 121,6 g
Ravintokuitu 6,4 g
Suola 1,3 g
Kalsium 503,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 8 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 15,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search