Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Porsaan kassler
- 2,500 kg porsaan kassleria
-
0,150 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg pakastesipulikuutioita
- 0,300 kg keittojuureksia, pakaste
- 0,010 kg kanelitankoa
- 0,002 kg laakerinlehteä
- 0,005 kg kokonaisia mustapippureita
- 0,005 kg tähtianista
- 0,020 kg appelsiinin kuorta
- 1,000 kg kahvia
- 0 kg vettä
- 0 kg suolaa
Appelsiinikastike ja pistaasikuorrute
- 1,500 kg kasslerin paistolientä redusoituna
- 0,200 kg tummaa siirappia
- 0,100 kg sokeria
- 0,003 kg appelsiinin kuorta
- 0,010 kg tuoretta timjamia
- 0,200 kg pistaasipähkinöitä
- 0,005 kg appelsiinin kuorta raastettuna
Sinappi-rosmariinikastike
-
0,200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,200 kg
- 0,015 kg tuoretta rosmariinia
- 0,030 kg Dijon-sinappia
Jaa resepti
Ohje
Porsaan kassler
- Ruskista porsaan kassler voissa, lisää sipulit, juurekset ja mausteet ja freesaa vielä hetki. Laita liha ja paistetut kasvikset syvään 1/2 GN-vuokaan ja peitä liha kahvilla ja kiehuvalla vedellä. Mausta suolalla ja kelmuta koko vuoka huolellisesti.
- Kypsennä liha 85 °C höyryssä vähintään 12-16 tuntia.
- Siivilöi kypsennysliemi kattilaan ja redusoi niin, että jäljellä on noin 1,5 litraa lientä. Jäähdytä liha jääkaappikylmäksi.
Appelsiinikastike
- Mausta redusoitu paistoliemi tummalla siirapilla, sokerilla, appelsiininkuorella, timjamilla ja suolalla ja kelmuta kuumana. Anna makujen infuusioitua vähintään 1 h, tai yön yli. Siivilöi ja redusoi sopivan paksuiseksi. Mausta suolalla.
- Leikkaa liha annospaloiksi ja paista voissa kullan ruskeaksi. Glaseeraa appelsiinikastikkeella ja ripottele pinnalle paahdettua pistaasirouhetta. Tarjoile kastikkeen kera.
Sinappi-rosmariinikastike
- Vaahdota tuorejuusto ja jogurtti sekaisin ja mausta hienonnetulla rosmariinilla ja Dijon-sinapilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
883 kcal
Proteiini
75,7 g
Hiilihydraatti
37 g
Rasva
46,4 g
Tyydyttynyt rasva
17,3 g
Ravintokuitu
5,8 g
Suola
4,8 g
Kalsium
140,3 mg
D-vitamiini
1,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
493 kcal
Proteiini
42,3 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
25,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
2,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- vettä
- suolaa