Jouluinen kardemumma-lihapata
Joululounaan ruokalajiksi sopii hienosti joulumausteilla tuunattu tuoksuva lihapata.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg naudan etuselkää
- 1,000 kg sian paistia
-
0,030 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,030 kg valkosipulikuutioita, pakaste
- 0,100 kg pakaste purjoviipaleita
- 0,100 kg pakastesipulikuutioita
- 0,015 kg tuoretta inkivääriä
- 0,006 kg suolaa
- 0,015 kg vihreää kardemummaa
- 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
- 0,002 kg neilikkaa, jauhettuna
- 1,500 kg lihalientä
- 0,010 kg tuoretta salviaa
- 0,500 kg
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paisti ja etuselkä. Sulata voi padassa ja ruskista lihat. Lisää sipulit ja mausteet. Lisää lihaliemi ja tuore salvia. Hauduta 175 °C uunissa n. 2 tuntia.
- Lisää smetana, sekoita ja anna hautua 100 asteessa vielä 15 minuuttia.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
499 kcal
Proteiini
43,8 g
Hiilihydraatti
8,5 g
Rasva
32,1 g
Tyydyttynyt rasva
17,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
2,3 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa