Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,400 kg lohifileetä
- 0,050 kg merisuolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,050 kg piparjuuriraastetta
- 0,005 kg tuoretta tilliä
Piparjuurikastike
- 0,050 kg
- 0,075 kg
- 0,030 kg Dijon-sinappia
- 0,015 kg piparjuuriraastetta
- 0,002 kg suolaa
- 0,002 kg sokeria
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita suola ja sokeri. Levitä seos kalan pinnalle ja raasta päälle kuorittu piparjuuri. Lisää vielä tillin oksat ja laita kevyt paino kalan päälle. Anna kalan marinoitua kaksi päivää ennen tarjoilua.
Kastike
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Tarjoile Lohen kera.
-
Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
227 kcal
Proteiini
13,7 g
Hiilihydraatti
11,8 g
Rasva
13,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
8,8 g
Kalsium
67,3 mg
D-vitamiini
5,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
196 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
7,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa