Siirry sisältöön
Jouluinen piparjuurilohi

Jouluinen piparjuurilohi

Jouluinen piparjuurilohi

Ainekset

  • 0,400 kg lohifileetä
  • 0,050 kg merisuolaa
  • 0,050 kg sokeria
  • 0,050 kg piparjuuriraastetta
  • 0,005 kg tuoretta tilliä

Piparjuurikastike


Ohje

  1. Sekoita suola ja sokeri. Levitä seos kalan pinnalle ja raasta päälle kuorittu piparjuuri. Lisää vielä tillin oksat ja laita kevyt paino kalan päälle. Anna kalan marinoitua kaksi päivää ennen tarjoilua.

Kastike

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Tarjoile Lohen kera.


  2. Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 227 kcal
Proteiini 13,7 g
Hiilihydraatti 11,8 g
Rasva 13,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 8,8 g
Kalsium 67,3 mg
D-vitamiini 5,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal
Proteiini 11,8 g
Hiilihydraatti 10,2 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 7,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search