Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,060 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,050 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,010 kg yrttimaustetta
-
0,100 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,400 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
- 0,001 kg sormisuolaa
-
0,150 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1,000 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1,000 kg
Valio kylmäsavu kirjolohifileetäSuomalaisesta, kasvatetusta kirjolohesta kylmäsavustettu ja viipaloitu kalafilee, joka soveltuu niin alkupalaksi kuin pääruoan kruunuksi. Ohuet…
- 0,200 kg
- 0,200 kg vuonankaalia
Jaa resepti
Ohje
Taikina
- Vaivaa taikinan aineet löysäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia
- Paloittele taikina 450 g:n paloiksi.
- Taputtele taikinapalat ø 22 cm:n kakkurenkaisiin.
- Anna taikinan nousta vielä puoli tuntia.
- Voitele kuumat focacciot voisulalla.
- Paista focacciot 210 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Täyte
- Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja tuorejuusto. Mausta.
- Halkaise leipä ja täytä. Levitä ohut kerros täytettä pinnalle.
- Koristele pinta.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2119 kcal
Proteiini
75,1 g
Hiilihydraatti
194 g
Rasva
111,6 g
Tyydyttynyt rasva
54,9 g
Ravintokuitu
9,9 g
Suola
11,7 g
Kalsium
223,6 mg
D-vitamiini
0,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
240 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
22 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa