Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
1,600 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,900 kg fariinisokeria
- 0,900 kg sokeria
- 0,800 kg kananmunia
- 2,200 kg vehnäjauhoja
- 0,050 kg jauhettua kanelia
- 0,070 kg leivinjauhetta
Täyte
-
5,300 kg
Valio rahka-jogurttitäytettäRunsaasti rahkaa ja jogurttia sisältävä paistonkestävä täyte sopii erinomaisesti pullien ja wienereiden täytteeksi. Täyte toimii…
- 1,000 kg kuivattuja karpaloita
Mousse
- 3,200 kg
-
1,600 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,800 kg Valio vaniljakreemitäytettä
- 0,040 kg jauhettua kanelia
- 0,006 kg kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Sekoita voi ja sokerit.
- Lisää kananmuna ja sekoita.
- Lisää jauhot, kaneli ja leivinjauhe.
- Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
- Kauli taikina noin 5 mm:n vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
- Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.
Täyttäminen
- Sekoita karpalot rahka-jogurttitäytteen sekaan.
- Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
- Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
- Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.
Viimeistely
- Vatkaa moussen ainekset kuohkeaksi.
- Pursota pintaan tähtitylalla.
- Koristele juhlaan sopivaksi haluamallasi tavalla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2789 kcal
Proteiini
37,8 g
Hiilihydraatti
289,6 g
Rasva
162,4 g
Tyydyttynyt rasva
92,4 g
Ravintokuitu
7,9 g
Suola
3 g
Kalsium
597,8 mg
D-vitamiini
1,3 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
302 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
31,4 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa