Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 2,500 kg
- 0,030 kg hienonnettua ruohosipulia
-
0,500 kg
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
0,500 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,015 kg vehnäjauhoja
- 0,200 kg kananmunia
- 0,002 kg mustapippurirouhetta
- 0,006 kg suolaa
- 0,100 kg vaaleaa siirappia
- 0,003 kg rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita juurekset ja ruohosipuli keskenään voidellussa GN 1/1-65 -astiassa.
- Kuumenna maito ja sulata juustomuru joukkoon. Anna jäähtyä hieman. Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita maito-juustoseoksen joukkoon. Lisää vielä jauhot ja mausteet. Kaada seos juuresten päälle ja kiertoilmakypsennä 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
131 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
10,9 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
0,9 g
Kalsium
154,6 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
7,1 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa