Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
-
0,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg
- 0,360 kg vehnäjauhoja
- 0,140 kg kaurajauhoja
Täyte
-
0,850 kg
Valio juustotäytettäJuustotäyte on paistettavien ja suolaisten tarjottavien täytetoive. Se soveltuu hyvin erilaisiin piiraisiin ja pasteijoihin myös…
- 0,730 kg kaurajyviä keitettynä
- 0,004 kg mustapippurirouhetta
Pinnalle
- 0,200 kg
- 0,200 kg kaurahiutaleita
Jaa resepti
Ohje
- Valmista taikina: sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon rahka. Kauli taikina 3 x 3.
- Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
- Sekoita juustotäytteen sekaan keitetty kaura ja mustapippuri.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi.
- Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Rei´itä.
- Pursota juusto-kauratäyte nauhaksi taikinan päälle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
- Leikkaa nauhat 10 cm:n pituisiksi pasteijoiksi. Voitele kananmunalla ja ripottele juustoraaste ja kaurahiutaleet pinnalle.
- Anna pasteijoiden levätä ennen paistoa noin tunti.
- Paista pasteijat 220 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
327 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
28,3 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
3,9 g
Suola
0,6 g
Kalsium
93,9 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
321 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
27,7 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
9,5 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa