Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,085 kg sokeria
- 0,050 kg kananmunaa
- 0,160 kg vehnäjauhoja
- 0,003 kg leivinjauhetta
Täyte
-
0,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 0,500 kg
- 0,200 kg kananmunaa
- 0,050 kg perunajauhoja
- 0,200 kg sokeria
- 0,004 kg vaniljasokeria
- 0,015 kg limettimehua
- 0,003 kg raastettua limetinkuorta
Jaa resepti
Ohje
- Peitä leivinpaperilla irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohja ja voitele reunat voilla. Valmista pohja. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos varovasti sekoittaen. Taputtele pohjataikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita täytteen aineet tasaiseksi seokseksi. Kaada seos vuokaan. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa, mikäli pinta tummuu. Jäähdytä kakku kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
273 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
30,1 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
265 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
29,2 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,8 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa