Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,700 kg naudan etuselkää
- 0,800 kg sian paistia
- 0,030 kg valkosipulikuutioita, pakaste
-
0,030 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositonValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,020 kg suolaa
- 0,005 kg kokonaisia mustapippureita
- 0,005 kg kokonaisia maustepippureita
- 0,005 kg laakerinlehteä
- 0,100 kg porkkanaviipaleita
- 0,100 kg pakastesipulikuutioita
- 1,000 kg vettä
-
0,300 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0,020 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele paisti. Lisää Oivariini pataan ja ruskista lihat siinä. Mausta lihapalat . Lisää pataan porkkanat, valkosipuli ja sipuli. Lisää vielä vesi nii että lihat peittyy. Hauduta 175 asteisessa uunissa n. 2 tuntia.
- Lisää paloiteltu juusto joukkoon ja sekoita. Anna hautua vielä 15 min.
- Tarjoa perunasoseen kanssa
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
295 kcal
Proteiini
37,7 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
3,1 g
Kalsium
197,9 mg
D-vitamiini
1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa