Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,000 kg tuoretta parsaa
-
0,400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruoanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 0,200 kg pekaanipähkinöitä
- 0 kg lehtipersiljaa
- 0,060 kg sitruunamehua
- 0,010 kg sitruunan kuori
- 0,060 kg juoksevaa hunajaa
- 0,050 kg oliiviöljyä
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Paahda pekaanipähkinöitä 195 °C noin 15 minuuttia.
- Trimmaa parsat ja grillaa puolikypsiksi parilalla . Jäähdytä.
- Leikkaa parsa haluamaasi kokoon ja sekoita pekaanipähkinöiden kanssa kulhossa.
- Mausta lehtipersiljalla, sitruunamehulla, sitruunan kuorella, hunajalla, oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Murenna joukkoon salaattijuusto.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
156 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
4,1 g
Rasva
12,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,6 g
Kalsium
91,9 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
200 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
15,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
3,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
- lehtipersiljaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä