Siirry sisältöön
Juustoinen parsakaalisosekeitto

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Parsakaali kruunataan Koskenlaskijalla tässä sosekeitossa.

Juustoinen parsakaalisosekeitto

Ainekset


Ohje

  1. Keitä kasvikset kasvisliemessä ja soseuta keitto.
  2. Sulata joukkoon Koskenlaskijamuru. Lisää kerma, suola ja pippuri. Kiehauta.
  3. Tarkista maku.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 251 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 20,2 g
Tyydyttynyt rasva 11,7 g
Ravintokuitu 3,7 g
Suola 2,8 g
Kalsium 218,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 1,5 g
Rasva 5,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search