Siirry sisältöön
Juustoinen pororulla

Juustoinen pororulla

Juustoinen pororulla

Ainekset

  • 0,680 kg Valio GN -pizzapohjaa

Täyte

Lisäksi

  • 0,200 kg friseesalaattia

Ohje

  1. Sekoita täytteen aineet keskenään. sulata Valio GN-pizzapohjat ja levitä täyte niille. Lisää vielä salaatti ja rullaa. Leikkaa yhteensä 10 palaan (5 palaa / 1 pohja)

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 394 kcal
Proteiini 21,1 g
Hiilihydraatti 32,2 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 2,6 g
Kalsium 282,9 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 11,7 g
Hiilihydraatti 17,9 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search