Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 0,200 kg esikäsiteltyjä metsäsieniä, esim. herkkusieniä, tatteja yms.
-
0,045 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,120 kg salottisipulia
- 0,020 kg valkosipulin kynttä
-
0,045 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,270 kg risottoriisiä
- 0,200 kg kuivaa valkoviiniä
- 0,800 kg kasvislientä
-
0,045 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,002 kg tuoretta timjamia
Lisäksi
- 0,100 kg parmesaania lastuina
Jaa resepti
Ohje
- Valuta sienet huolellisesti. Kuumenna sieniä alhaisella lämmöllä paksupohjaisessa kattilassa kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää voi ja hienonnetut sipulit. Kuullota.
- Lisää kattilaan voita ja riisit. Kuumenna. Kaada kattilaan viini ja pari desilitraa kasvislientä, sekoita
- Jatka kasvisliemen lisäämistä aina, kun aiemmin lisätty liemi on imeytynyt riisiin. Sekoittele välillä ja anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä kypsäksi, yht. n. 18 min. Valmis risotto on kosteaa ja mehevää.
- Lisää voi ja mausta timjamilla.
- Viimeistele juustolastuilla.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
636 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
58,2 g
Rasva
34,5 g
Tyydyttynyt rasva
19,8 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
4,6 g
Kalsium
274,9 mg
D-vitamiini
2,9 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa