Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
- 1,500 kg broilerin paistileikkeitä, miedosti suolattua
-
0,420 kg
Valio Ruoka 15 % laktoositonValio Ruoka 15 % laktoositon on Suomessa valmistettu kasvirasvasekoite, joka sopii kaikkeen lämpimään ruoanvalmistukseen kuten…
- 0,200 kg kylmää vettä
- 0,050 kg vihreää pestoa
-
0,180 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,025 kg kylmätärkkelystä
- 0,020 kg maissitärkkelystä
- 0,001 kg mustapippurirouhetta
- 0,010 kg valkosipulimurskaa
- 0,004 kg suolaa
- 0,015 kg hienonnettua persiljaa
- 0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Annostele raa'at kevyesti suolatut broilerin paistileikkeet GN-vuokaan. Punnitse nesteet, valkosipulimurska, pesto ja Valio Koskenlaskija juokseva sulatejuusto sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Punnitse kuivamausteet tärkkelysten joukkoon. Ripottele kuiva-aineseos nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti sekoittaen. Lisää hienonnetut yritit joukkoon, sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen tasaantua hetki ja annostele lihojen päälle. Sekoita kevyesti ja paista noin tunti 120 asteessa. Koristele tuoreilla yrteillä ja tarjoile esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.
- Perusohje mitoitettu yhteen 1/2 65mm GN-vuokaan ; 1,5 kg lihaa, 0,9 L kastiketta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
312 kcal
Proteiini
29,2 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
19,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Kalsium
90,4 mg
D-vitamiini
0,6 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
14,4 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa