Siirry sisältöön
Juustomakkaraa hunajaperunoilla

Juustomakkaraa hunajaperunoilla

Juustomakkaraa hunajaperunoilla

Ainekset

Pinnalle

  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun GN 1/1-65 -astiaan ja sekoita joukkoon kurkkukuutiot, ruoka 13% ja mausteet.
  2. Kypsennä 150 asteessa 40 min. Nosta paistoksen päälle annospaloiksi leikattu lenkki. Ripottele juustoraaste päälle. Jatka kypsentämistä 175 asteessa 20 min. Ripottele pinnalle persiljasilppua ennen tarjoilua.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 413 kcal
Proteiini 14,3 g
Hiilihydraatti 43,9 g
Rasva 18,6 g
Tyydyttynyt rasva 4,7 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 3,2 g
Kalsium 136,1 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 137 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 14,5 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search