Ainekset
Juustovoitaikina
- 2,500 kg
- 2,500 kg vehnäjauhoja
- 0,040 kg leivinjauhetta
- 1,000 kg vettä
Täyte
- 1,000 kg pekonia
- 0,500 kg pakastesipulikuutioita
- 1,500 kg keitettyä riisiä
- 0,600 kg
- 0,360 kg kananmunia raakana
- 0,008 kg mustapippurirouhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi
- Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
- Valmista täyte. Sekoita täytteen aineet pilkotun ja freesatun pekonin joukkoon.
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
- Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiks
- Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
35884 kcal
Proteiini
682,5 g
Hiilihydraatti
2366,9 g
Rasva
2629,1 g
Tyydyttynyt rasva
1427,1 g
Ravintokuitu
118,1 g
Suola
46 g
Kalsium
10648,5 mg
D-vitamiini
29 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
359 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
23,7 g
Rasva
26,3 g
Tyydyttynyt rasva
14,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa