Siirry sisältöön
Juustopekonipasteija

Juustopekonipasteija

Juustopekonipasteija

Ainekset

Juustovoitaikina

Täyte


Ohje

  1. Sekoita voi, leivinjauhe ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi
  2. Kauli taikina 3 x 4. Anna taikinan levätä kylmiössä kaksi tuntia.
  3. Valmista täyte. Sekoita täytteen aineet pilkotun ja freesatun pekonin joukkoon.
  4. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  5. Pursota täyte nauhojen keskelle. Voitele reuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
  6. Leikkaa pieniksi, pituudeltaan 3 cm:n pasteijoiksi. Voit valmistaa myös suurempia pasteijoita leikkaamalla nauhat pidemmiks
  7. Voitele pasteijat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 35884 kcal
Proteiini 682,5 g
Hiilihydraatti 2366,9 g
Rasva 2629,1 g
Tyydyttynyt rasva 1427,1 g
Ravintokuitu 118,1 g
Suola 46 g
Kalsium 10648,5 mg
D-vitamiini 29 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 359 kcal
Proteiini 6,8 g
Hiilihydraatti 23,7 g
Rasva 26,3 g
Tyydyttynyt rasva 14,3 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search