Ainekset
Esitaikina
- 0,500 kg vettä
- 0,050 kg hiivaa
- 0,500 kg vehnäjauhoja
Taikina
- 1,050 kg esitaikinaa
- 0,500 kg vettä
-
0,045 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,035 kg suolaa
- 0,030 kg hiivaa
-
0,100 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1,100 kg vehnäjauhoja
Pinnalle
-
0,420 kg
Valio Koskenlaskija® voimakas murennettua laktoosiValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Valmista esitaikina. Sekoita kylmään veteen hiiva ja jauhot. Anna seoksen käydä kylmiössä yli yön.
- Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 30 minuuttia.
- Paloittele taikina 200 g:n paloiksi ja riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 20 minuuttia.
- Kauli palat pyöreiksi 2,5 mm:n vahvuisiksi levyiksi ja nakkaa hyvin. Nostata leivät.
- Ripottele leipien pinnalle Koskenlaskija® murua. Paina murut hyvin leipään kiinni. Paista leivät 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Paiston alissa höyrytys.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
570 kcal
Proteiini
21,3 g
Hiilihydraatti
86 g
Rasva
14,5 g
Tyydyttynyt rasva
7,8 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
3,4 g
Kalsium
244,3 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
27,8 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa