Siirry sisältöön
Kalamousse

Kalamousse

Kalamousse

Ainekset

Koristeluun

  • 0 kg tilliä
  • 0 kg sitruunaa

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä runsaassa vedessä n. 10 min. Liuota kuiviksi puristetut lehdet sitruunamehuun ja sekoita ruokajogurtin joukkoon. Tai valuta ruokajogurttia pari tuntia, jolloin liivatelehtiä ei tarvita.
  2. Mausta sitruunamehulla, tillillä ja pippurilla. Lisää kerma vaahdotettuna sekä hienoksi hakattu lohi. Laita mousse tarjolle ja koristele sitruunalla ja tillillä.
  3. Tarjoa moussea alkupalapöydässä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 182 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 2,7 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Kalsium 76,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 2,7 g
Rasva 15,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • tilliä
  • sitruunaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search