Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Tai käytä valmiita Valio voiwieneraihioita
- 7,900 kg
Täyte
-
0,750 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,750 kg sokeria
-
0,125 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,075 kg kanelia
Tai käytä valmista Valio kaneli curd täytettä
- 1,700 kg Valio kanelicurd täytettä
Pinnalle
-
0,300 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,900 kg vettä
- 0,730 kg stroisselia
- 0,122 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
- Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
- Valmista täyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri, vaniljakreemijauhe ja kaneli.
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9 x 9 cm:n neliöiksi.
- Pursota kanelitäytettä palojen keskelle renkaaksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Aseta wienerit voilla-leivottu kapseleihin ja nostata. Pursota vaniljakreemiä nousseiden wienereiden keskelle ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
- Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Sihtaa pinnalle tomusokeria.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
528 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
48,9 g
Rasva
33,2 g
Tyydyttynyt rasva
18,4 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,7 g
Kalsium
25,1 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
343 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
31,8 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa