Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,360 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,360 kg sokeria
-
0,090 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,270 kg vettä
- 0,090 kg kanelia
-
0,140 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Pinnalle
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg sokeria
-
0,125 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,375 kg vettä
-
0,140 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Vaahdota kanelitäytteen voi ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi sekä kaneli. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe.
- Levitä kanelitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat. Leikkaa nauhasta 80 g:n paloja. Aseta palat pellille "häntä" alle.
- Nostata pullat
- Valmista pintatäyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe
- Voitele nousseet pullat ja pursota pinnalle täytettä
- Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Täytteen tulee levitä hieman pullien pinnalle
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
344 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
48,2 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
38,7 mg
D-vitamiini
0,2 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
341 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
47,7 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa