Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohja
-
0,360 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,800 kg digestivekeksejä
- 0,008 kg jauhettua kanelia
Pohjalle
- 0,520 kg Valio kanelicurd täytettä
Täyte
-
2,400 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1,000 kg kananmunia
- 1,600 kg Valio kanelicurd täytettä
Koristeluun
- 0,180 kg Valio kanelicurd täytettä
- 0,700 kg
- 0,100 kg tuoreita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Jauha digestivekeksit. Yhdistä sulatetun voin ja kanelin kanssa.
- Painele muru vuokien pohjalle.
- Pursota kanelicurd spiraalina pohjan päälle.
- Valmista juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet. Kaada täyte kakkurenkaisiin
- Paista kakut 160 asteisessa uunissa noin 1 tunti, tai kunnes kypsä.
- Vaahdota kerma ja kanelicurd.
- Täytä ja koristele jäähtyneet juustokakut kanelicurd vaahdolla.
- Koristele tuoreilla marjoilla ja kukkasilla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
2723 kcal
Proteiini
55,6 g
Hiilihydraatti
102,6 g
Rasva
227,1 g
Tyydyttynyt rasva
125,1 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
7 g
Kalsium
192,1 mg
D-vitamiini
3,7 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
213 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
17,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa