Siirry sisältöön
Kaneliomenapulla

Kaneliomenapulla

Kaneliomenapulla

Ainekset

Pullataikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,015 kg kardemummaa
  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,700 kg vehnäjauhoja

Täyte

  • 0,780 kg Valio vaniljakreemitäytettä

Pinnalle

  • 1,560 kg Valio omenapala-kanelitäytettä

Koristeluun

  • 0,550 kg pomadaa

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli pullataikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä vaniljakreemitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
  3. Leikkaa nauhasta 75 g:n paloja. Aseta palat pellille häntä alle. Nostata pullat.
  4. Voitele nousseet pullat kananmunalla. Pursota pullien pinnalle omenapala-kanelitäytettä
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pullat.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 255 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 42,7 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Kalsium 24,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 41,8 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search