Kanelipannacottaa, jäisiä puolukoita ja lämmintä
Herkullisen jouluaterian päättää kanelipannacotta, jonka pinnalla on jäisiä puolukoita ja lämmintä Koskenlaskijakinuskia. Pannacottan voi valmistaa sekä annoskokoisena että isoon tarjoiluastiaan.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Kanelipannacotta
-
1,000 kg
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0,150 kg ruokokidesokeria
- 0,005 kg kanelitankoa
- 0,002 kg jauhettua kanelia
- 0,002 kg vaniljasokeria
- 0,010 kg sitruunankuorta
- 0,012 kg liivatelehtiä
Kinuskikastike
-
0,150 kg
Valio Koskenlaskija® sulatejuustoa laktoositonValio Koskenlaskija® maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se antaa reilusti juustoista…
- 0,100 kg fariinisokeria
Lisäksi
- 0,200 kg
Jaa resepti
Ohje
Kanelipannacotta
- Kiehauta kaikki pannacotan ainekset ja laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Lisää liivatteet kuumaan massaan ja siivilöi. Annostele pannacotta laseihin.
Kinuskikastike
- Mittaa ainekset kattilaan. Keitä 2-3 min.
- Tarjoa kinuskikastike kuumana pannacotan lisukkeena olevien jäisten puolukoiden kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
485 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
30,7 g
Rasva
38,6 g
Tyydyttynyt rasva
23,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,4 g
Kalsium
129,7 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
303 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
19,2 g
Rasva
24,1 g
Tyydyttynyt rasva
14,5 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa