Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,014 kg Valio omenapala-kanelitäytettä
Voiteluun
- 0,078 kg kananmunaa
Pinnalle
- 0,070 kg sokeria
- 0,008 kg kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
- Levitä omenapala-kanelitäyte matolle tasaiseksi kerrokseksi ja rullaa matto.
- Leikkaa rulla 76 g:n paloiksi. Leikkaa paloihin viilto. Jätä 1/3 yläreunasta kiinni. Aseta palat pellille avaten alareuna viuhkaksi.
- Nostata pullat. Voitele munalla ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
195 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
31,5 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,4 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
250 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
40,4 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa