Ainekset
Wienertaikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,030 kg suolaa
- 0,150 kg sokeria
- 0,100 kg hiivaa
- 0,400 kg kananmunia
-
0,050 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,200 kg vehnäjauhoja
-
1,500 kg
Valio Eila® kaulintavoitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,500 kg sokeria
-
0,085 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,050 kg kanelia
Pinnalle
-
0,225 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,675 kg vettä
- 0,630 kg stroisselia
- 0,100 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
- Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
- Valmista täyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri, vaniljakreemijauhe ja kaneli.
- Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 2 kpl 90x25 cm:n palaa. Levitä kanelitäyte paloille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa palat. Leikkaa rullista 40 g:n paloja 90 kpl.
- Kauli lopputaikina 3,5 mm:n matoksi ja ota siita 15 kpl ø 20 cm:n pohjia. Voit käyttää kantit hyödyksi. Laita pohjat vuokiin. Laita leikkaamasi palat pohjien päälle 6 kpl/vuoka. Nostata vuokat.
- Voitele vuokat kananmunalla. Pursota vaniljakreemiä nousseiden vuokien koloihin ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
- Paista vuokat 210 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia. Sihtaa pinnalle tomusokeria.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1896 kcal
Proteiini
24,2 g
Hiilihydraatti
182,2 g
Rasva
118,8 g
Tyydyttynyt rasva
67,8 g
Ravintokuitu
7,7 g
Suola
3 g
Kalsium
183,5 mg
D-vitamiini
1,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
344 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
33,1 g
Rasva
21,6 g
Tyydyttynyt rasva
12,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa