Siirry sisältöön
Kaneliwienervuoka

Kaneliwienervuoka

Kaneliwienervuoka

Ainekset

Wienertaikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,075 kg
    Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
    Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,150 kg sokeria
  • 0,100 kg hiivaa
  • 0,400 kg kananmunia
  • 0,050 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 2,200 kg vehnäjauhoja
  • 1,500 kg
    Valio Eila® kaulintavoita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® kaulintavoi 4x5 kg suolaamaton laktoositon

Täyte

  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,500 kg sokeria
  • 0,085 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
    Valio vaniljainen kreemijauhe 20 kg
  • 0,050 kg kanelia

Pinnalle

  • 0,225 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
    Valio vaniljainen kreemijauhe 20 kg
  • 0,675 kg vettä
  • 0,630 kg stroisselia
  • 0,100 kg tomusokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  3. Valmista täyte sekoittamalla pehmeän voin joukkoon sokeri, vaniljakreemijauhe ja kaneli.
  4. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matosta 2 kpl 90x25 cm:n palaa. Levitä kanelitäyte paloille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa palat. Leikkaa rullista 40 g:n paloja 90 kpl.
  5. Kauli lopputaikina 3,5 mm:n matoksi ja ota siita 15 kpl ø 20 cm:n pohjia. Voit käyttää kantit hyödyksi. Laita pohjat vuokiin. Laita leikkaamasi palat pohjien päälle 6 kpl/vuoka. Nostata vuokat.
  6. Voitele vuokat kananmunalla. Pursota vaniljakreemiä nousseiden vuokien koloihin ja ripottele pinnalle runsaasti stroisselia.
  7. Paista vuokat 210 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia. Sihtaa pinnalle tomusokeria.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1896 kcal
Proteiini 24,2 g
Hiilihydraatti 182,2 g
Rasva 118,8 g
Tyydyttynyt rasva 67,8 g
Ravintokuitu 7,7 g
Suola 3 g
Kalsium 183,5 mg
D-vitamiini 1,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 344 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 33,1 g
Rasva 21,6 g
Tyydyttynyt rasva 12,3 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search