Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
-
0,200 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,220 kg sokeria
- 2,500 kg pakaste raparperipaloja
Vaniljavaahto
- 0,500 kg
- 0,400 kg
- 0,060 kg tomusokeria
- 0,024 kg vaniljasokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja sokeri GN 1/1-40 -astiassa kiertoilmauunissa 200 asteessa 5 - 10 min. Lisää astiaan sulatetut raparperipalat ja paista kunnes raparperipalat pehmenneet.
- Valmista vaahto vatkaamalla kevytvispi kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kermaviili ja sokerit. Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa
- Tarjoa vaahto hieman lämpimän raparperin kanssa.
Saman tarjoilutilanteen reseptejä
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
164 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa