Siirry sisältöön
Kardemummalohi

Kardemummalohi

Mausteinen kardemumma lohi on virkistävä vaihtoehto joulun noutopöytään. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.

Kardemummalohi

Ainekset

  • 1,500 kg nahallista lohifileetä annospaloina
  • 0,001 kg savupaprikajauhetta
  • 0,001 kg kardemummaa jauhettuna
  • 0,008 kg suolaa
  • 0,001 kg cayennepippuria
  • 0,140 kg vaahterasiirappia
  • 0,050 kg sitruunamehua
  • 0,050 kg ruohosipulia

Ohje

  1. Sekoita kulhossa kaikki aineet paitsi lohi.
  2. Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa pelti leivinpaperilla.
  3. Voitele lohifileet kastikkeella ja kypsennä fileitä uunissa tai grillissä noin kymmenen minuuttia.
  4. Purista lohen päälle hieman sitruunamehua, ripottele pinnalle silputtua ruohosipulia ja tarjoile vaikkapa tanskalaisen punakaalin kanssa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 338 kcal
Proteiini 28,2 g
Hiilihydraatti 10,6 g
Rasva 20,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1 g
Kalsium 39,8 mg
D-vitamiini 12 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 242 kcal
Proteiini 20,1 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search