Ainekset
Pullataikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,400 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,600 kg vehnäjauhoja
Täyte
-
0,300 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,300 kg sokeria
-
0,060 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,190 kg vettä
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,100 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
Pinnalle
- 0,392 kg stroisselia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi
- Valmista täyte. Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä sekä vaniljakreemijauheesta valmistettu vanijakreemi. Sekoita joukkoon kaardemumma ja vaniljakreemijauhe.
- Leivo taikinasta pyöreitä pullia. Nostata pullat.
- Voitele pullat kananmunalla ja pursota täyte osittain pullan sisään. Ripottele pinnalle stroisselia.
- Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
193 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
29 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
19,4 mg
D-vitamiini
0,1 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
302 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
45,3 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa