Siirry sisältöön
Kardemummasolmupulla
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Kardemummasolmupulla

Valio kardemummatäyte tekee pullasta herkullisen kardemummaisen makuisen. Nämä pullat leivot kädenkäänteessä Aimo kahvileipä mixillä.

Kardemummasolmupulla

Ainekset

Taikina

  • 3,070 kg Aimo kahvileipämix 10 kg
  • 0,250 kg hiivaa
  • 1,365 kg vettä
  • 0,315 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

Pinnalle

  • 0,100 kg kananmunia
  • 0,400 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 45 cm:m levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä 2/3 leveydelle kerros kardemumma täytettä. Laskosta kolmeen osaan.
  4. Leikkaa kapeiksi suikaleiksi ja muotoile solmuiksi. Aseta palat paperi vuokiin.
  5. Nostata.
  6. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele raesokeria pinnalle.
  7. Paista 230 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 197 kcal
Proteiini 4,9 g
Hiilihydraatti 32,7 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 0,2 g
Kalsium 8,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 259 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 43 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search