Siirry sisältöön
Karpalo-puolukka-kinuskileivos
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Karpalo-puolukka-kinuskileivos

Aimo Cakemix sopii myös leivoksien valmistukseen. Karpalo-puolukkatäyte antaa hienon hapokkuuden, jota kinuskitäyte pyöristää.

Karpalo-puolukka-kinuskileivos

Ainekset

Pohjamassa

  • 1,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
  • 0,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,400 kg vettä
  • 0,200 kg rypsiöljyä

Täyte

Koristeluun


Ohje

Pohjamassa

  1. Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
  2. Sekoita loput ainekset sekaan.
  3. Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
  4. Annostele 58 x 43 cm vuokaan.

Täyte

  1. Pursota täyte raitoina pinnalle.
  2. Paista 180°C:ssa n.25 min.

Koristelu

  1. Vaahdota kerma ja kinuskitäyte.
  2. Levitä piirakan päälle ohut kerros vaahtoa.
  3. Leikkaa pohja leivoksiksi 10 x 4 cm.
  4. Koristele pohjat pursottamalla lopulla vaahdolla.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 135 kcal
Proteiini 0,4 g
Hiilihydraatti 6,8 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 0,1 g
Kalsium 10,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 236 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 11,9 g
Rasva 21 g
Tyydyttynyt rasva 9,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search