Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Pohjamassa
- 1,000 kg Aimo cakemixä 10 kg
-
0,200 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0,400 kg vettä
- 0,200 kg rypsiöljyä
Täyte
-
0,750 kg
Valio karpalo-puolukkatäytettäValio karpalo-puolukkatäyte on paistonkestävää ja raikkaan punaista. Soveltuu loistavasti myös erilaisten kakkujen ja leivosten täytteeksi…
Koristeluun
- 0,400 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
- 1,000 kg
Jaa resepti
Ohje
Pohjamassa
- Sulata voi ja jäähdytä. Yhdistä öljyn kanssa.
- Sekoita loput ainekset sekaan.
- Sekoita yleiskoneessa 5 min hitaalla nopeudella.
- Annostele 58 x 43 cm vuokaan.
Täyte
- Pursota täyte raitoina pinnalle.
- Paista 180°C:ssa n.25 min.
Koristelu
- Vaahdota kerma ja kinuskitäyte.
- Levitä piirakan päälle ohut kerros vaahtoa.
- Leikkaa pohja leivoksiksi 10 x 4 cm.
- Koristele pohjat pursottamalla lopulla vaahdolla.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
135 kcal
Proteiini
0,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
10,2 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
236 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
11,9 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa