Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg
- 0,030 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,010 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,530 kg Valio karpalotäytettä
-
0,315 kg
Valio vaniljakreemijauhettaIhanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
- 0,960 kg vettä
Pinnalle
- 0,119 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
- Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Punnitse taikina 300 g:n paloiksi.
- Riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 5 minuuttia. Kauli palat 5 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat.
- Voitele palat kananmunalla ja pursota pinnalle kierukan muotoon karpalotäytettä sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä.
- Ripottele pinnalla raesokeria.
- Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1218 kcal
Proteiini
23,7 g
Hiilihydraatti
210,2 g
Rasva
28,9 g
Tyydyttynyt rasva
15,9 g
Ravintokuitu
8,4 g
Suola
2,7 g
Kalsium
114,3 mg
D-vitamiini
0,4 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
44,3 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa