Saman ruokavalion reseptejä
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
-
0,075 kg
Valio Eila® Laktoositon maitojauhettaValio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se…
- 0,025 kg suolaa
- 0,500 kg sokeria
- 0,150 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
-
0,500 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2,500 kg vehnäjauhoja
Täyte
- 1,500 kg Valio vaniljakreemitäytettä
- 1,000 kg Valio karpalotäytettä
Pinnalle
- 0,150 kg raesokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
- Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
- Levitä vanija-tuorejuustotäyte nauhojen pinnalle. Pursota pinnalle karpalotäytettä kolme nauhaa. Rullaa nauhat ja leikkaa 25 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan.
- Nostata, voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Saman ruokavalion reseptejä
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
1419 kcal
Proteiini
25,9 g
Hiilihydraatti
241,1 g
Rasva
35,6 g
Tyydyttynyt rasva
19,2 g
Ravintokuitu
7,9 g
Suola
2,4 g
Kalsium
114,2 mg
D-vitamiini
0,5 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
280 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
47,6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa